ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Το οικοδομικό συγκρότημα Ψάθα είναι μία οικογενειακή επιχείρηση και βρίσκεται στο Νέο Καρλόβασι στη Σάμο, ακριβώς στο κέντρο της πόλης! Για εμάς όλο αυτό το εγχείρημα ξεκίνησε ως δουλειά και μετά από δέκα χρόνια έχει καταλήξει να είναι το μεράκι μας. Γι’ αυτό ετοιμάσαμε και το νέο μας κτήριο ώστε όλοι μαζί, ιδιοκτήτες, νέοι και παλαιοί ένοικοι να γίνουμε μια ακόμα πιο μεγάλη οικογένεια.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΕΜΑΣ;

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ

Η ποιότητα των χώρων και των αντικειμένων που απαρτίζουν το συγκρότημα αλλά και το κάθε διαμέρισμα ξεχωριστά διασφαλίζονται απο την συνεχή συντήρηση απο αρμόδια συνεργεία που απαρτίζονται απο έμπειρους τεχνίτες έτσι ώστε όλα να διατηρούνται πάντα καινούργια.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Η εξυπηρέτηση των ενοίκων μας είναι το πρώτο μας μέλημα. Η προσωπική μας φροντίδα για όλους και για τον καθένα ξεχωριστά έχει για εμάς ιδιαίτερη σημασία και γιαυτό δημιουργείται στους χώρους μας ένα όμορφο και ζεστό οικογενειακό κλίμα.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η παρουσία μας, μιας και είμαστε και εμείς ένοικοι στα κτίρια, η ατμόσφαιρα που πλανιέται στους χώρους του συγκροτήματος και οι φιλικές σχέσεις που υπάρχουν ανάμεσα σε όλους τους ενοίκους διασφαλίζει την ομαλή και ασφαλή διαβίωση όλων μας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Στα κτίρια μας, δώσαμε ιδιαίτερη σημασία στην γερή και στιβαρή κατασκευή με έμφαση στα βασικά, τα οποία δεν φαίνονται μεν αλλά είναι απαραίτητα για ένα ασφαλές κτίριο όπως η θεμελίωση, η στατικότητα, η θερμομόνωση και ο μεγάλος δείκτης αντισεισμικότητας.

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Όλοι οι ένοικοι μας, παλαιοί και νέοι, μας συστήνουν στους επόμενους γιατί έχουν βιώσει και βιώνουν την αξιοπιστία μας και την εγκυρότητα των λόγων μας.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Γιατί είμαστε δίπλα σε ότι χρειάζεστε. Η απόσταση απο τις σχολές μέχρι τα καθημερινά σας ψώνια αλλά και την διασκέδαση σας, είναι ζήτημα λίγων λεπτών με τα πόδια.

Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΩΝ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από τα διαμερίσματα μας, έχουμε δώσει επίσης ιδιαίτερη προσοχή στη διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Το οικοδομικό μας συγκρότημα περιβάλλεται απο ασφαλείς ανοιχτούς και καθαρούς χώρους οι οποίοι έχουν σε επίκαιρα σημεία διαφόρων ειδών δέντρα με χτιστές βάσεις διακοσμημένα με πέτρες ώστε να τονίζεται και το θαλασσινό στοιχείο του τόπου μας.

Διάσπαρτα μεγάλα κιούπια με ανθεκτικά φυτά διαχωρίζουν και κάποιες θέσεις πάρκινγκ που υπάρχουν στον χώρο μας.

 

 

ΘΕΛΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΑΣ ΣΠΙΤΙ;

Θα χαρούμε ιδιαίτερα να σας εξυπηρετήσουμε